Hirdetés

Képernyőfelvételek a Note 7 felhasználói felületéről

A hivatalos bemutató közeledtével egyre több információ szivárog ki a Note széria legújabb tagjáról, ezúttal az Android Authority kapott néhány képernyőfelvétel az újdonságokról. Azon kívül, hogy a screenshotokon megcsodálhatjuk az felhasználói felület legfrissebb, egészen minimalista dizájnját, a Zárolt képernyő és biztonság menüpontban feltűnik az újfajta biometrikus azonosító, az írisz szkenner opciója is.


[+]

A felvételről kiderül, hogy a látásjavító eszközökkel élő felhasználóknak akadhatnak problémáik, ugyanis a készülék nem, vagy nem biztos, de legalábbis nem köteles felismerni a mintázatot, ha szemüveget, vagy bizonyos típusú kontaktlencsét viselünk. Mindenesetre a beállítási útmutató alapján elkezdhetünk gyakorolni.


[+]

Az S Penhez kapcsolódó gyors funkciók is bővültek, az akciójegyzeten, intelligens kijelölésen, képernyőíráson és S Noteon kívül már instant GIF-et is készíthetünk, a kijelző tetszőlegesen kijelölt területének felvételével.


[+]

A már ismerős edge paneleken és funkciókon kívül az alkalmazásmenü is megmutatkozik az új ikonkészletettel, valamint a testreszabás szokásos lehetőségei is feltűnnek.


[+]

Előzmények

Hirdetés