Képen az első LeEco-Coolpad készülék?

Hirdetés

A LeEco és a Coolpad együttműködése úgy tűnik, egy duál kamerás készülékkel fog indulni. Miután a legnagyobb kínai tartalomszolgáltató 28,9%-kal az egyik legnagyobb ODM (original design manufacturer) márka fő részvényesévé avanzsált, sejthető volt, hogy nem kell sokáig várni az első közös projekt elstartolására.

Jelenleg a Coolpad az egyik legnagyobb bérgyártó Kínában, például az indiai Micromax készülékei is az ő tervezőasztalukról kerülnek a gyártósorra, saját brand alatt pedig a negyedik legnagyobbak a térségben, a LeEco okkal bízhat a közös sikerekben. Az együttműködés partneri viszonyra épít és nem szándékozik közvetlenül érinteni a Coolpad önálló működését, az akvizíció viszont erős pozíciót biztosít a LeEconak. A kooperáció valószínűsíthetően első eredményeit viszont már láthatjuk is, legalábbis a hátulját.


[+]

A kiszivárgott kép alapján, a Xiaomihoz hasonlóan a LeEco - Coolpad páros is duál kamerás készülékkel támad, 3500 mAh-s akkumulátort rejtő unibody fémházba öntve, amiről az ujjlenyomat-olvasó sem maradt le. A híresztelések szerint a LeEco és a Coolpad a prémium kategóriát célozza, a készülék elvileg 2K felbontású 5,5 hüvelykes kijelzőt kap, amihez a Snapdragon 820-as chipsetjét rendelik 4 GB rendszermemóriával és 64 GB tárhellyel kiegészítve. Felmerülhet a kérdés, hogy a leendő eszköz melyik márka operációs rendszerével fog futni, de eddig úgy tűnik, dualbootos megoldást terveznek, így a LeEco által fabrikált EUI és a CoolUI is elérhető, pontosabban választható lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés