Képeken bukkant fel a HTC One M9+

Nemsokára kezdődik a HTC New Yorkban megrendezésre kerülő sajtóeseménye, melyen az Amerikában igánybe vehető UH-OH garanciális szolgáltatásról, valamint egy új készülékről is szó esik majd. Ez utóbbi lesz valószínűleg a One M9+, mely testvérének a nagyobb, és hardveresen is módosított változata lesz.

Az @upleaks által megszerzett információk szerint a masina Európában, Közel-Keleten, Afrikában biztosan forgalomba kerül, méghozzá ezekben a régiókban a MediaTek MT6795 chipsettel felszerelve, Amerikában pedig Snapdragon 810 SoC-vel debütálhat majd az M9+.

Hogy persze ebből mi az igazság, és hogy a QHD felbontású kijelzőből, valamint a beépített ujjlenyomat-olvasóból mi valósul meg, az hamarosan kiderül majd, addig érdemes a fent látható képeket elemeznie mindenkinek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Mégsem startolt el ma a One M9

    Állítólag szoftveres gondok léptek fel, a HTC már dolgozik a javításon, hogy az új fémházba burkolt csúcsmasina minél előbb a felhasználók kezébe kerülhessen.

  • Windowsos variánst kaphat a „HTC One M9” is

    A One M8 után elképzelhető, hogy a következő HTC csúcsmodellnek is érkezik a Windows Phone-os, vagy a 10-es rendszerverzió után egyszerűen csak windowsos változata.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés