Képeken az LG G4 doboza

Az LG úgy döntött, hogy nem sok meglepetést tartogat a G3 folyatásának ma délutáni premierjére, az 5,5 hüvelykes Quantum IPS QHD megjelenítő, az F/1,8 kameralencse és egy sor másik információ a gyártótól nyilvánosságra került, és kiszivárgott jó pár renderkép is, már kémforrásból. A dobozról eddig nem sok minden derült ki, de most ezt is lencsevégre kapták.


[+]

A két kép közül a hátlapi az érdekesebb, azon ugyanis több információ most már megkérdőjelezhetetlenül szerepel, így a 138,8 milliméteres képátló, amely 5,46 hüvelykre fordítható le. Bár a rendszerchipre vonatkozó információt pont nem látni, a kijelző alatt alighanem a hatmagos Snapdragon 808 lapul majd.


[+]

A további jól leolvasható információk alapján 16 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kameraszenzorra, Quad Beat 3-as mikrofonos fülesre, 3000 milliamperórás akkumulátorra és RGB szenzorra is lehet számítani. Azt is tudjuk már, hogy a bekapcsoló és hangerőgombok ezúttal is a hátlapra kerülnek, a lézeres autófókuszos kamerarendszer alá. A G4-ről magyar idő szerint délután 5 órakor hullik le a lepel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés