Képeken a Huawei legújabb phabletje

A Huawei igyekszik megszilárdítani helyét a mobilpiacon, és a számos kellemes felszereltséggel rendelkező készülék ellenére további fejlesztéseken dolgoznak. A következő phablet az Ascend GX1 lehet, mely most a kínai hírközlési hatóság, a TENAA jóváhagyását kapta meg.

Huawei Ascend GX1 TENAA

A kedvezőbb árfekvésű, ám nagy kijelzős telefonokat kereső felhasználók számára készült újdonságba a leírás szerint egy 1,4 GHz-en pörgő processzor, 1 GB RAM, és microSD kártyával bővíthető 8 GB-os belső tárhely kerül majd. A 6 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel ellátott masina hátlapi kamerája 8, míg előlapi fényképezője 2 megapixeles. A szerkezetben egy 3500 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik a hosszú üzemidőt biztosítani.  Kiszivárgott egyébként egy "élő" fotó is, melyen a GX1 a Mate7 mellett pózol.

Huawei Ascend GX1 vs Ascend Mate7

A 161 x 84,5 x 9,55 milliméteres dimenziókkal rendelkező masina 256 dollárba, vagyis nettó áron átszámolva 65 ezer forintba fog kerülni Kínában, a pontos megjelenésről és a globális elérhetőségről viszont nincs még információ.

Előzmények

  • Huawei Ascend Y550 - 64 bit alsóhangon

    Komoly generációváltáson esett át a Huawei friss alsó-középkategóriása: Snapdragon 410, 4G modem, 1 gigabájt RAM, 2 megapixeles előlapi kamera és Android 4.4.4 a motorháztető alatt.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

  • Huawei Ascend P7 - fél milliméterben sok új funkció

    A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.

Hirdetés