Képek az iPhone 6 akkumulátorairól

Az Apple okostelefonokba jellemzően a mai trendekhez képest kis kapacitású akkumulátorokat szerelnek, ám az iOS optimalizáltsága miatt hozzák az átlagosnak megfelelő üzemidőt. Korábban már terjengtek pletykák arról, hogy a megnövelt kijelzőmérettel érkező két új iPhone jelentősen nagyobb teljesítményű energiaforrásokkal érkezhet, most viszont már képek adnak tanúbizonyságot a pontos értékekről. Ahogy az alant látható fotók mutatják, a 4,7 hüvelykes iPhone 1810 mAh kapacitású teleppel rendelkezhet majd, ami 50 mAh-val kevesebb a Samsung Galaxy Alphánál, viszont jóval több az iPhone 5s 1560 mAh-s akkujánál.

Apple iPhone 6 előlap Apple iPhone 6 előlap Apple iPhone 6 előlap

Ennél egy fokkal érdekesebb, hogy az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone már egy igencsak méretes, 2915 mAh kapacitású akkumulátort kaphat. A két változat egyébként közösen pózolt az sorok alatt megtekinthető képeken, és az Apple Daily forrása által egyelőre iPhone 6L néven emlegetett készülék a jobb helykihasználás miatt nem tűnik sokkal nagyobbnak, mint a a 4,7 hüvelykes variáns.

Apple iPhone 6 előlap Apple iPhone 6 előlap Apple iPhone 6 előlap

A két szerkezet közül a kisebbik szinte biztosan szeptember 9-én kerül leleplezésre, a nagyobbik verziónál viszont csak a találgatások mennek, hogy kistestvérével együtt, vagy egy későbbi külön esemény során debütál. Az áttervezett dizájn, a továbbfejlesztett kamera, a vékonyabb készülékház és az erősebb Apple A8 processzor biztosra vehető, valamint az iOS 8 is az újdonságokkal egyidőben válik bárki számára letölthetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés