Képek a Sony Ericsson K550i-ről

Eddig is szinte köztudott volt, hogy a Sony Ericsson egy rakás modellt rejteget, amelyeket vélhetően a barcelonai 3GSM alkalmából óhajtanak piacra dobni, de annyira bénák, hogy folyamatosan szivárognak ki a képek és az információk. Legutóbb a W880i-ről kellett már hivatalos sajtófotókat kiadni, mert már annyira közismert volt a készülék, hogy kár lett volna tagadni a létezését.


Forrás: www.slashphone.com

 

Most pedig itt van a K550i. Igen jó minőségű, éles, közeli képek láttak napvilágot, a készülék nyelvezetéből ítélve valahol Ázsiában. Ne tévessze meg az olvast, hogy az alul megtekinthető típusjelzés K550im, ez csak annak a jele, hogy a telefonból i-mode hálózatokon működő példány is készül, amely csak szoftveres változásokat okoz, a külső az európai piacon is így néz majd ki.


Forrás: www.slashphone.com

 

Mit tudunk a telefon belső értékeiről? Amint az látható, 2 megapixeles, autofókuszos kamerát és M2 kártyabővítést biztos kapott az eszköz. De a hírek szerint nem marad ki természetesen a Bluetooth, az FM-rádió, az infra és az EDGE támogatás sem.


Forrás: www.slashphone.com

 

A kijelző 176x220 pixeles lesz, 262 ezer szín megjelenítésére hajlandó, a belső memória mérete pedig 64MB.


Forrás: www.slashphone.com

 

A hírek arról is szólnak, hogy a telefonnak lesz Walkman változata is, amely talán 3G hálózatokon is működni fog, cserébe feláldozták az autofókuszt.


Forrás: www.slashphone.com

 


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés