Kamerák előtt pózolt a Moto X (2015)

Képek szivárogtak ki az internetre a Motorola idei csúcsmodelljéről, vagyis a Moto X 2015-ös változatáról. A tavalyi modell örökébe lépő készülék július 28-án mutatkozhat be hivatalosan, méghozzá a már számos pletykát megélt Moto G (2015) mobillal együtt.

Fotókon látható a Motorola Moto X (2015)
[+]

A fotók tanúbizonysága alapján kijelenthető, hogy formaterv szempontjából túlzottan nagy változásra nem kell számítani, lényegében csak egy-két helyen különbözik a masina elődjétől. A legfontosabb újítás az előlapi kamera mellé helyezett ledes villanó, aminek a szelfikirályok különösképpen örülni fognak.

Képek szivárogtak ki a Motorola Moto X (2015) készülékről
[+]

Az új Moto X-ről egyelőre még keveset lehet tudni, valószínűsíthető, hogy 5,2 vagy 5,5 hüvelykes kijelzővel kerül forgalomba, ám bármekkora is lesz a panel, a QHD, vagyis 1440 x 2560 pixeles felbontás szinte biztosra vehető.


[+]

Hardver tekintetében a Motorola a Qualcomm Snapdragon 810 SoC-re támaszkodhat, az alkalmazások futtatását pedig 4 GB-nyi rendszermemória segítheti. A hátlapi fényképező 16, az előlapi pedig 5 megapixeles lesz, ezen kívül pedig 32/64 GB-os adattárolóra és 3280 mAh kapacitású akkumulátorra lehet számítani.

Előzmények

Hirdetés