Kamerák előtt pózolt a "Droid Maxx 2"

Hirdetés

A Motorolánál mostanság elég nagy a sürgés-forgás, hiszen nemrégiben mutatkozott be a Moto G harmadik generációs változata, plusz piacra került a Moto X Play is. Utóbbi "Droid Maxx 2" néven az amerikai Verizon szolgáltató kínálatába is bekerül majd, persze ha lehet hinni a szóbeszédeknek, valamint az internetre felkerülő képeknek.


[+]

Nem meglepő módon külsőleg szinte csak észrevehetetlen különbség adódik a két mobil között, egyedül a Verizon logó feltűnése okoz egy kis izgalmat, illetve az, hogy a hátlap alá bekukkantva némi információ is kiderült a hardveres komponensekről (ebben egyébként a telefonra állítólag feltelepített CPU-Z program is segítséget nyújtott).


[+]

A készülék 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel kerülhet forgalomba, amit egy Snapdragon 615 chipset hajt meg, méghozzá 2 GB RAM társaáságában. A belső tárhely mérete 16 GB, a kamera felbontása pedig 21 megapixel. Az Android 5.1.1 operációs rendszert futtató eszköz energiaellátását egy 3650 mAh kapacitású telep biztosítja majd.

Előzmények

Hirdetés