Kamerák előtt pózol az LG Liger

Már a hivatalos bemutató előtt lencsevégre kapták az LG Ligert (F490L), ám nem csak fotókat készítettek az újdonságról, hanem szintetikus teszteknek is alávetették. A készülék a G3 család formavilágába illeszkedik, ám a família legnagyobb tagja lesz, ráadásul ebben a phabletben debütál a dél-koreaiak saját fejlesztésű Odin chipsetje.

LG Liger LG Liger

Az SoC-ben négy darab Cortex-A15, és ugyanennyi Cortex-A7 maggal rendelkező processzor dolgozik majd, Előbbiek a CPU-Z szerint 1,2, míg utóbbiak 1,5 GHz-re skálázódnak maximum. A teljesítmény alapján a középkategóriába sorolható a masina, az AnTuTu 5-ben ugyanis 25460 pontot kapott a Liger, ami jelentősen elmarad a G3-ban található Snapdragon 801 SoC eredményétől.

LG Liger LG Liger

Az 5,9 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzővel érkező Liger a benchmarkok leírása szerint 2 GB RAM-ot, 16/32 GB-os belső adattárolót, 13 megapixeles kamerát (az optikai képstabilizátor kérdéses, a lézeres autofókusz azonban biztosra vehető), valamint 3000 mAh kapacitású akkumulátort kap majd. A 157,8 x 81,8 x 9,5 milliméteres masina heteken belül bemutatásra kerülhet, hogy mely régiókban lesz kapható, arról továbbra sincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

Hirdetés