Június 1-jén ismét felrázná a piacot a OnePlus

Hirdetés

Nem kisebb szándékkal mutatkozott be a piacon a OnePlus egy éve, mint hogy felforgassa azt, és 300 dolláros csúcskészüléke, a One papíron igen jól hangzott, sőt: nálunk használat közben is jól teljesített. Az más kérdés, hogy a Full HD-s phablet nehezen startolt el, akadt jó néhány, azóta kijavított szoftveres bug, és sok előrendelést csak késésekkel tudtak teljesíteni, a Cyanogennel való balhéról nem is beszélve, ami a saját, Android Lollipopon alapuló szoftverfelület megjelenéséhez vezetett. Ezt a nagyvilágban OxygenOS-nek nevezik, a kínai, Play szolgáltatások nélküli UI pedig HydrogenOS néven startolhat el a hamarosan.

Twitteres oldalán jelentette be a június 1-jei médiaeseményt a OnePlus
Twitteres oldalán jelentette be a június 1-jei médiaeseményt a OnePlus

A második OnePlus csúcskészülék útja már sokkal simább lehet, és a folytatást Carl Pei, a kis gyártó vezérigazgatója is elismerte, a harmadik negyedévet megnevezve a start dátumának, ami a naptárban a júliustól szeptember végéig tartó időszakot jelenti. Ennek ellenére a "OnePlus Two" már hétfőn, azaz június 1-jén bemutatkozhat, és egyes források már azt is tudni vélik, hogy a készülék csatlakozik a QHD felbontású, Snapdragon 810-es phabletek sorához. A kijelző maradhat 5,5 hüvelykes, a RAM mérete pedig 3 vagy 4 gigabájt lehet. A folytatás minden bizonnyal valamivel drágább lesz a tényleg veszettül jól árazott elődhöz képest, ugyanakkor érkezhet egy középkategóriás OnePlus is. Hogy a fentiekből mi igaz, hétfőn alighanem kiderül.

Azóta történt

  • Háromféle OnePlus 2 érkezhet?

    A OnePlus 2 Bluetooth SIG certifikációjakor derült ki, hogy háromféle modell is piacra kerülhet a kínai gyártó idei csúcsmodelljéből.

Előzmények

Hirdetés