Hirdetés

Júliusban jöhet a RoG Phone III

Az XDA információi alapján az Asus gamer mobiljának új generációja a jövő hónapban érkezik. A specifikációt pedig a TENAA jóvoltából ismerhetjük meg.

Az Asus RoG Phone III specifikációját jobbára a TENAA árulta el, az XDA viszont egy magas beosztású belső forrástól tudni véli azt is, hogy a gamer készülék jövő hónapban mutatkozik be. A RoG széria eddig kimagasló játékteljesítményt és kiforrott általános felhasználói élményt nyújtott, ami valószínűleg idén sem lesz másként. A Snapdragon 865-ös szetten biztosan nem múlik, a teljesítménycentrikus Kryo 585-ös Prime magjából várhatóan még kipréselnek némi tartalékot, így a maximum 3,09 GHz-en áll meg.

Ehhez elérhető lesz akár 16 GB LPDDR5-ös rendszermemória és minimum 128, maximum 512 GB UFS 3.0-s belső tárhely. A legerősebb konfiguráció elérhető les nemzetközi forgalmazásban is, a hardvert pedig Snapdragon X55-ös 5G modemmel maxolják ki. A 6000 mAh-s akkumulátor és a 30 wattos kábeles gyorstöltés viszont marad.

A méret érdemben nem változik, 171 x 78 x 9,85 milliméter, és a kijelző is marad 6,59 hüvelykes, maximum FHD+ felbontású, HDR10 kompatibilis AMOLED, minimum 120 Hz képfrissítéssel. A TENAA ezt ugyan nem említi, de kevesebb biztosan nem lesz. A plusz kamera a hátlapon akár egy telés szenzor is lehet, a főkamera felbontása pedig 64 megapixelre nő. Viszont nem lesz jack csatlakozó. A RoG Phone III természetesen dedikált játékvezérlőkkel, RGB LED dekorációval és előtelepített Google Stadia alkalmazással várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés