Jövő hónapban jön a Lollipop a Huawei készülékekre

Ameddig már számos gyártó kiadta az Android 5.0 operációs rendszert termékeire, a Huawei-nél eddig csöndben dolgoztak a háttérben, és nem igazán lehetett tudni a frissítési ütemtervről. A jó hírekre egészen mostanáig kellett várni, hiszen a Lollipop szoftvercsomag a következő hónaptól számos készülékre telepíthetővé válik.


[+]

Nem meglepő módon az első nyertes az Ascend Mate7 lesz, ezt követi majd az Ascend P7 és az Ascend Mate 2. A fent látható listában egyébként számos olyan eszköz található, mely még a KitKatet sem kapta meg, most azonban nagy ugrás következik majd be a telefonok szoftveres életében. Kicsit meglepő még, hogy a frissen leleplezett Honor 6 Plus és Honor 4X tulajdonosai még várhatnak a nyalókára, valamikor augusztus tájékán lehet majd letölteni a legújabb zöld robotos rendszert.

Előzmények

  • Huawei Ascend G620s - a jövő a menő

    Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.

  • Huawei Ascend G7 - ár-rés a pajzson

    A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

  • Huawei Ascend Mate 2 4G - ultramaraton

    Kipróbáltuk a Huawei második generációs phabletjét, az Ascend Mate 2 4G-t, amely óriás kijelzővel, tabletes akkumulátor kapacitással, LTE-támogatással és középkategóriás árcédulával robbanthat.

Hirdetés