Jövő héten startol el a Mi Note Pro

Hirdetés

A mobilpiacon szélsebesen terjeszkedő, (bár az elemzők szerint hamarosan megtorpanó) Xiaomi nem csak mennyiségi, hanem minőségi fronton is előrelépett az évek folyamán, gondoljunk csak a fémkeretes Mi-4-re, vagy a januárban bejelentett és a Veletechen is felbukkant Mi Note-ra, amely elől-hátul ívesre csiszolt üvegborítást kapott. A Snapdragon 801-es, Full HD-s, 5,7 hüvelykes phablet már megjelent, a Kínai Népköztársaságban pedig igen jól fogy, QHD-s, Snapdragon 810-es, 4 GB RAM-os fivére, a Mi Note Pro azonban hónapokkal a bejelentés után még mindig nem lelhető fel a boltok polcain. A várakozásnak hamarosan vége.

A Mi Note Pro a Xiaomi eddigi legütősebb ajánlata lehet
[+]

A Xiaomi weibós oldalán jelentette be, hogy a Mi Note Pro értékesítése május 12-én, azaz jövő hét kedden kezdődik meg, és a 2999 jüanos, azaz mintegy 130 ezer forintos kezdőára ellenére (ami az abszolút csúcskategóriában igen olcsó, a Xiaomi többi készülékéhez mérten viszont drágább) igen komoly sikert arathat. Persze sokan kíváncsiak, hogy a kínai gyártó hogyan fog megbirkózni a Snapdragon 810-es SoC komoly hőtermelésével. Ha sikeresen, akkor a Mi Note Pro a legnagyobbak ellen is magabiztosan szállhat harcba, az ázsiai piacon mindenképpen.

Azóta történt

Előzmények

  • Megnyomkodtuk a Xiaomi Mi Note-ot is

    A Xiaomi csúcskategóriás phabletjét a Veletechen sikerült végre kipróbálni, és egy új, felső-középkategóriás THL-t is a kezünkbe vettünk a WayteQ standjánál.

  • Bemutatkozott a Mi Note Black Edition

    A Full HD-s Mi Note új, szemrevaló színváltozata mellett a Xiaomi bejelentette azt is, hogy mikortól lehet a QHD-s Mi Note Prót előrendelni.

Hirdetés