Jóváhagyást kapott az Oppo A53

Hirdetés

Még szeptember elején lehetett először hallani az Oppo A33-ról, hiszen akkor a kínai hírközlési hatóság jegyzékében bukkant fel a készülék. Most egy újabb, még be nem jelentett termék járt a TENAA-nál, ami minden bizonnyal A53 néven kerül forgalomba. A számozásból is kikövetkeztethető, hogy ez lesz a nagyobbik modell a kettő közül, ám nem kell felső kategóriás felszereltségre számítani. A kínai cégre jellemző formatervre viszont már inkább, az alant látható képek okán a fém burkolatra is elég nagy tétben lehetne fogadni.


[+]

A TENAA leírása alapján az A53 előlapján egy 5,5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzőt találunk, a processzorról annyit lehet tudni, hogy 1,5 gigahertzes és nyolcmagos, az alkalmazások futtatásában 2 gigabájtnyi rendszermemória segít majd. A fényképezés szerelmeseinek a ledes villanóval ellátott 13 megapixeles kamera tehet jó szolgálatot, a fotók mentésére a 16 gigabájtos adattároló, vagy a microSD kártya szolgálhat. A 4G/LTE adatátviteli képességek mellett kiemelendő még a Bluetooth, a WiFi, a GPS, valamint az Android 5.1.1 operációs rendszer. Az A53 arany és ezüst színekben lesz megvásárolható, ám ennek időpontja egyelőre nem ismert, mint ahogy azt sem lehet tudni, hogy Kínán kívül más régiókban elérhető lesz-e a mobil.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • A kínai hírközlési hatóságnál járt a Gionee GN8001

    A hat hüvelykes kijelzővel szerelt készülék a TENAA-nál járt, így a formatervről és a specifikációkról is igencsak sokat megtudhattunk a készülékről.

  • 4100 mAh-s telepet kaphat az R7s Plus

    A kínai hírközlési hatóság az Oppo készülékéről árulkodott, mely a 6 hüvelykes kijelzőjével a telefonok és a tabletek határmezsgyéjén foglal helyet.

  • Bemutatkozott az Oppo A53

    A TENAA leleplezéséből már tudtuk, hogy érkezik egy új, középkategóriás phablet az Oppóhoz, most pedig hivatalosan is megmutatta magát az A53 névre hallgató modell.

Előzmények

  • A TENAA-nál járt az Oppo „A33"

    A kínai gyártó androidos belépőmodellje Snapdragon 410 lapkakészletet, Android 5.1.1 Lollipop rendszerverziót és öthüvelykes kijelzőt kaphat.

  • Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon

    Egy bevezető akció keretein belül, néhány napon át 200 euróért kínált az európai OppoStyle egy olyan felső-középkategóriás készüléket, ami valójában jóval többet ér. De azért nem 430 eurót.

  • Hivatalosan is bemutatkozott az Oppo Neo 5 (2015) és Neo 5s

    A kínai gyártó új, középkategóriás készülékének két verziója is lesz, és alapvetően a hardver különbözteti meg őket egymástól.

Hirdetés