Jobb lett testvérénél az LG Stylus 2 Plus

A mostani variáns 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt kapott, gyorsabb lett a processzor, több a RAM, pont azokon a pontokon fejlődött, amiket a sima változatból hiányoltunk.

Nem rég teszteltük le az LG Stylus 2-t, ami hiába nem rossz telefon, az elődmodellhez képest alig fejlődött, mégis jóval drágább lett. Úgy tűnik viszont, hogy a dél-koreai gyártó meghallotta szavainkat (vagy olvasták a tesztünket), és rájöttek, hogy valóban nem gurítottak nagyot a phablettel. Ennek jele, hogy hivatalosan is bemutatkozott a Stylus 2 Plus, ami már 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt kapott, ez elég nagy ugrás a korábbi modellhez képest.

LG Stylus 2 Plus
LG Stylus 2 Plus [+]

Más téren sem kell már szégenykeznie a mobilnak, hiszen belül egy 1,4 gigahertzes, nyolcmagos processzor dolgozik, méghozzá 2 gigabájt RAM (bizonyos régiókban 3 gigabájtnyi rendszermemóriával szerelik fel) társaságában, a 16 gigabájtos adattároló microSD-vel bővíthető. A gombok továbbra is hátul helyezkednek el, a bekapcsológombba immár ujjlenyomat-olvasó szenzor is integráltak, az akkumulátor kapacitása 3000 milliamperóra. Kamera terén is történt előrelépés, a Plus variáns immár 16 megapixeles hátlapi fényképezővel rendelkezik, az előlapi szenzor 5 megapixeles. Az LG elnöke, Juno Cho szerint a készülék kiváló kijelzővel, erős multimédiás képességekkel, könnyű kezelhetőségekkel, és versenyképes árazással száll harcba. Utóbbi mit jelent? Tajvanban 340 dollárba kerül a mobil. Hogy Magyarországra mikor, vagy egyáltalán érkezik-e a kapacitív tollal továbbra is ellátott készülék, még nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG Stylus 2 - phablet, aminek tollas a háta

    A dél-koreaiak méretes, 5,7 hüvelykes kijelzőjével szerelt okostelefonja középkategóriás hardvert kapott, az igazi érdekessége viszont a hátlapból kicsúsztatható kapacitív toll.

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • LG G Pad II 10.1 LTE - jól bevált módszerek

    A dél-koreaiak táblagépe Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik, de ami a 4G/LTE támogatás mellett igazán érdekes, hogy a régi Snapdragon 800 SoC-t szerelték bele.

  • LG V10 - plusz költség, dupla mulatság

    A dél-koreaiak zászlóshajója anyaghasználat és specifikációk terén is túlmutat az eddigi modelleken, legnagyobb érdekességei közé a dupla kijelző és az ujjlenyomat-olvasó tartozik.

Hirdetés