Japánban mutatkozott be a HTC J Butterfly

Hirdetés

Lassan egy kissé nehézkes lesz megállapítani, hogy pontosan melyik készülék nevezhető a HTC csúcsmodelljének. Bemutatkozott ugyanis Japánban a J Butterfly névre keresztelt mobil, ami meglehetősen kellemes specifikációkkal rendelkezik.


[+]

Kezdjük azzal, hogy az előlapon egy 5,2 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású Super LCD3 kijelző kapott helyet, amivel a masina a One E9+ és a One M9 közé ékelődik be. Abban egyedülálló a J Butterfly, hogy ez a vállalat első olyan QHD-s telefonja, amit már a Snapdragon 810 SoC hajt meg. Rendszermemóriából 3 GB-ot, belső tárhelyből pedig 32 GB-ot kapott a kütyü, utóbbit akár 128 GB-os microSD kártyával is ki lehet bővíteni.

További egyediség, hogy a tajvaniak újdonságának hátlapján egy 20,2 megapixeles kameraduó kapott helyet, az egyik a távolságot (mélységet) méri fel, a másikkal pedig fotózni és videózni lehet, utóbbit maximum 2160p-ben tehetjük meg. Az előlapi szenzor sem gyenge, hiszen 13 megapixeles fotókat képes készíteni.


[+]

A 151 x 73 x 10,1 milliméteres dimenziókkal, 162 grammos tömeggel, valamint 2700 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező szerkezet IP55/IP57 védettséggel rendelkezik, és piros, fehér, kék színekben lesz elérhető. A J Butterfly júniustól egyelőre csak a japán KDDI kínálatában vásárolható majd meg, globális piacra kerülésről nem esett még szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Sharp csúcsmodellje

    A vállalat hivatalosan is lerántotta a leplet az Aquos Xx névre keresztelt készülékről, mely 5,7 hüvelykes kijelzőt és Snapdragon 810 SoC-t kapott.

Előzmények

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

Hirdetés