Ívelt kijelzős mobilt is bemutat az IFA-n a Huawei?

A GizChina hozzájutott két termékképhez, amelyeken a forrásuk szerint egy Huawei csúcskészülék látható, amely a szeptember elején, a német fővárosban megrendezésre kerülő IFA kiállításon mutatkozik be. Nem ez az első Berlinnel kapcsolatos Huawei hír, a minap ugyanis kiszivárgott egy eszköz, amely talán a Mate7 folytatása lehet, az alábbi viszont láthatóan egy másik termék.

Állítólag egy Huawei készülék részletei láthatók az alábbi képen
Állítólag egy Huawei készülék részletei láthatók az alábbi képen [+]

A fenti kép legfőbb érdekessége az oldalirányban enyhén ívelt előlapi üveg, amely a GizChina szerint ívelt kijelzőpanelt takar. Azt egyébként az LG már megmutatta a G4-gyel és több másik eszközzel (mondjuk a Spirittel), hogy enyhe kijelzőívek megalkotásához még nem szükséges olyan különleges és drága technológiákat bevetni, amelyek eredménye a G Flex vagy a Galaxy Note Edge, úgyhogy nem lehetetlen, hogy a Huawei is kipróbálja magát a „kissé ívelt” kategóriában.

Ilyen lehet a kémfotókon szereplő okostelefon megjelenítőpanelja
Ilyen lehet a kémfotókon szereplő okostelefon megjelenítőpanelja [+]

Az első kép másik érdekessége az alul (a GizChina szerint felül) elhelyezett SIM-tálca, ami nem jellemzője a Huawei készülékeknek. A második fotón állítólag ugyanannak az eszköznek a megjelenítőpanelje pillantható meg hátulról. Ez az elem kerülhet az enyhén ívelt, edzett üveglapra. Persze az is lehet, hogy csak maga az üveglap az ívelt, a panel alatta pedig nem, és a GizChina is elismeri, hogy a képek nem feltétlenül hitelesek, mindenesetre az ősz közeledtével egyre több érdekességet hallani, és kis csapatunk is már lázasan készül, hogy ott legyen Berlinben, amikor a gyártók friss modelljei bemutatkoznak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés