Itt a Prezi új szoftvere, a Nutshell

Hirdetés

Felkerült az Apple alkalmazásboltjába a Prezi nevű hazai alapítású, azóta viszont már nemzetközi csapattá kinőtt vállalat új kameraalkalmazása, a Nutshell, ami a sok éve megjelent látványos prezentációkészítő program ötleteit és animációit veszi át rövid videoklipek készítésére.

A Nutshell használata roppant egyszerű: az kamera appot elindítva csak három "fényképet" kell készíteni (ami igazából három rövid klip rögzítését jelenti) majd a három snittet egyenként fel lehet frissíteni mozgó feliratokkal és animált effektekkel. A Prezivel szemben a Nutshell nem igényel regisztrációt vagy külön fiókot, iOS-es eszközt a jelen állás szerint viszont igen, méghozzá olyat, ami 8.0-ás vagy újabb verziószámú rendszert futtat. A gyorsan összedobott klipeket az alkalmazáson belül meg lehet osztani ismerőseinkkel és a világháló publikumával, és a végeredménnyel valóban felfrissíthetjük közösségi oldalaink állóképes világát. A Nutshell letölthető az alábbi linkre kattintva.

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: HPSTR

    A magyar fejlesztésű háttércserélő alkalmazás frissen tartja az androidos kezdőképernyőt, és egy rakás beállítási lehetőséget ad a felhasználónak.

  • Alkalmazásbemutató: Magyar Logó Kvíz

    Szórakoztató és egyáltalán nem könnyű játék a Magyar Logó Kvíz, aminek a címe mindent elárul. Jó hír, hogy az alkalmazás iOS-re, Windows Phone-ra és Androidra is letölthető.

  • Megjelent az iOS 8.1.1

    Újabb frissítés érkezett az Apple operációs rendszeréhez, mely főleg az iPhone 4S és iPad 2 tulajdonosainak kedvez.

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

Hirdetés