Ismét Veletech a PlayIT-en

A Veletechet tavaly ősszel a PlayIT-tel közösen rendeztük meg. Ez az együttműködés tavasszal is folytatódik, a mobilkommunikáció, a hardver és a szórakoztatóelektronika április 25-én mintegy 20 kiállító részvételével most is nagy mennyiségben lesz jelen a kiállításon, méghozzá a SYMA "C" csarnokában.

A kiállítói lista mostanra csaknem végleges, a hardveres irányvonalat a Gigabyte, a D-Link, a H.A.C.K. workshop, a tuningshow és a VMV, azaz a Veletech Moddingverseny alkotja, a fotózás iránt érdeklődők pedig az Olympus standján láthatnak érdekességeket. Óriási tévék és monitorok kapnak helyet az LG és a Samsung kiállítói területén, ahol természetesen a mobilos újdonságokat is meg lehet majd tapogatni. Kiállít az Allview, az Alcatel, az Evolveo, a Prestgio, az Elephone, rengeteg terméket hoz a Ping Digital (Doogee, iOcean, Jiayu, Meizu, UMI), illetve a WayteQ (Xiaomi, OnePlus, THL), a friss Huawei mobilok mellett találkozhatnak az érdeklődők a Microsoft Lumia családjával is. A zenehallgatással kapcsolatos termékeket a TDK és az RHA standján lehet majd megtalálni.


[+]

Jókora területet foglal majd el a Telekom standja, ahol a rendezvényt megelőző hétvégén megtartott Vivicitta futóverseny alkalmából számos fitnesz kiegészítő és okosóra 30%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható, de szinte minden gyártó és kiállító készül majd akciókkal. Ezek listáját folyamatosan tesszük közzé a PlayIT és a Veletech Facebook oldalán. Szintén fontos lehet, hogy több helyen lehet majd játszani és nyerni, ezekről a lehetőségekről is beszámolunk a közösségi oldalakon.


[+]

A "C" csarnokban az Óbudai Egyetem standján is lesz érdekesség, 3D nyomtatókat lehet működés közben megnézni, a VMV-re nevezett egyedi építésű számítógépházak pedig idén is sokszínű mezőnyt képviselnek, és az alkotásokra a látogatók is szavazhatnak. A Gigabyte standján folyékony nitrogénes tuningshow várja az érdeklődőket, itt a vállalkozóbb szelleműek maguk is próbára tehetik alaplapbeállítási képességeiket.

Külön standon minden eddiginél több régi telefont állít ki a Mobilmementók csapata, akik nem csak gyűjtik ezeket a relikviákat, hanem minden mást is tudnak róluk. Lesz szimulátor, a H.A.C.K. workshop asztalainál pedig a helyszínen lehet majd hardvereket készíteni.


[+]

Mindezek közben természetesen teljes gőzzel dübörög majd a másik két csarnokban a PlayIT, ahol a játékos lelkű látogatók találják meg a számításaikat. A rendezvény délelőtt 10-kor nyit, az elővételes jegyek már elfogytak, a helyszínen azonban van jegyvásárlásra lehetőség. A Veletech-PlayIT rendezvény este 7-kor zárja majd kapuit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés