Hirdetés

Ismét felbukkant a Xiaomi 12 mini

Egyelőre nincs sok információ a készülékről, csak az, hogy kicsi lesz.

A Xiaomi tavaly év végén mutatta be a 12-es szériát, előzőleg pedig felmerült egy mini modell lehetősége is. Az akkori információk a lehetséges mini esetében meglehetősen sok hasonlóságot mutatnak a a Xiaomi 12-vel, de a lapkakészlet és a kamerarendszer is eltérő a szintén 6,28 hüvelykes, meglehetősen kompakt készülékéétől. A Xaiomi 12X-t nézve már az SoC is stimmel, de a kamerarendszer megint nem egyezik. A képeken látott megjelenésről nem is beszélve.

A novemberi információk.
A novemberi információk. [+]

A novemberben előkerült adatlap egyébként olyan, mintha az akkor még be nem mutatott Xiaomi 12 és 12X specifikációja lenne összekutyulva, de nem kizárt, hogy a Xiaomi tényleg tervez egy harmadik, nagyon hasonló, de kisebb (4200 mAh-s) akksival és eltérő kamerarendszerrel szerelt készüléket. Lu Weibing is posztolt Weibora a kompakt csúcsmodellekkel kapcsolatban, de a 12-es széria ismeretében valószínűleg a Xiaomi 12-ről beszélt.

A legfrissebb Xiaomi 12 mini render.
A legfrissebb Xiaomi 12 mini render. [+]

A legfrissebb Twitter poszt a témában megint más dizájnt mutat, a 6,28 hüvelykes panel helyett 6 hüvelyk alatti AMOLED kijelzőt várunk, a Xiaomi 12-nél és 12X-nél is kisebb készülékházat és továbbra is Snapdragon 870-es lapkakészletet. Tehát lényegében még mindig nem tudunk semmi konkrétumot, csak azt, hogy a Xiaomi valószínűleg tényleg készül egy igazán pici készülékkel.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Xiaomi 12-trió

    A sima 12 kompakt méretben ad Snapdragon 8 Gen 1-et, a 12 Pro rengeteg extrával kecsegtet, a 12X pedig a széria elérhetőbb árú darabja.

  • Sony Xperia 5 III - tűzrőlpattant, kompakt csúcsmobil

    Bejelentéséhez képest némi késéssel, de végre megérkezett egy újabb egykezes zászlóshajó az androidos tengerre. Papíron minden adott, a gyakorlat viszont kettős érzelmeket váltott ki belőlünk.

  • Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?

    Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.

  • Asus Zenfone 8 - komplett kompakt

    Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.

Hirdetés