Inkubátor projektet indít az Alcatel One Touch

Október 4-én az Alcatel One Touch és a Paris Incubateurs megállapodást kötött egymással, hogy közösen létrehoznak egy inkubációs programot olyan start-upok számára, melyek a mobil technológia világában működnek.

Egészen november 18-ig várnak különféle alkalmazásokat, melyek felfedik a start-upok azzal kapcsolatos tudását, hogy mennyire tudják kihasználni a telekommunikációs világban rejlő lehetőségeket. A szervezők három kategóriára fókuszálnak:

  • Mobil technológiák: Az akkumulátoroktól kezdve új anyagokon és kamerákon át az adatbiztonságig minden ide tartozik.
  • Új objektumok: A kategória neve inkább kiegészítők lehetne, hiszen itt férnek el a szenzorok, órák, karkötők, TV-s kiegészítők és NFC-s kütyük.
  • Mobil alkalmazások: Szórakoztatás, helyzet között szolgáltatások, közösségi szoftverek és a többi.

A kezdeményezés nem áll meg Franciaország határainál, a világ több tájáról, köztünk Magyarországról is várnak projekteket, melyeket a Paris Incubateurs oldalán lehet feltölteni. A legjobb projekteket az Alcatel szakemberei fogják kiválasztani, a szerencsések pedig nem csak anyagi és egyéb támogatásokat kapnak ahhoz, hogy elképzelésük megvalósuljon, hanem ki is költöztetik őket Párizsba, a 15. kerületben található Boucicaut nevű épületbe, ahol már három inkubált program is működik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés