Indiában is útnak indult a Galaxy J5 és J7

Néhány nappal ezelőtt már tudni lehetett, hogy a Samsung Indiában is piacra dobja a Galaxy J5 és Galaxy J7 névre keresztelt okostelefonjait. Ez így is történt, előbbi 190 dolláros, vagyis 54 ezer forintos áron startol el, utóbbiért pedig 235 dollárt, vagyis 66 ezer forintot kell fizetni (ez lényegesen jobb ajánlatnak számít). Az előrendelés július 23-án kezdődik meg. Több más kedvezményt is kialkudott a dél-koreai vállalat, hiszen új termékeinek vásárlói 50 dollárt (közel 15 ezer forintot) költhetnek Gameloft játékokon belül, plusz az Airtel 4G ügyfelei hat hónapig dupla adatforgalmat kapnak.

A készülékekre visszatérve, a Galaxy J5 egy 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzőt kapott, a hardveres erőforrást pedig a Snapdragon 410 SoC és 1,5 GB RAM biztosítja, a microSD-vel bővíthető adattároló 16 GB-os. A hátlapi kamera 13, az előlapi 5 megapixeles, az energiaellátásért pedig egy 2600 mAh-s akkumulátor felel.

A Galaxy J7 még ennél is erősebb specifikációkkal bír: 5,5 hüvelykes HD megjelenítő, Snapdragon 615 chipset, valamint 3000 mAh kapacitású telep. Más téren nincs különbség a két eszköz között. Az európai értékesítésről továbbra sem egyelőre nem esett szó, a magyarországi elérhetőségre továbbra is kicsi az esély, hiszen a Galaxy J1 sem hivatalos forrásból jutott el hozzánk tesztelésre.

Előzmények

Hirdetés