Ilyen lesz és ezt tudja a dupla hátlapi kamerás Honor V8

Lencsevégre kapták a következő Honor csúcskészüléket, illetve kiszivárgott egy különleges fotó, amely a mobil dupla hátlapi kamerájával készült.

Az előzetes poszterek szerint holnap mutatkozik be a Honor V8 névre keresztelt okostelefon, amely az anyacég új csúcsmodelljéhez, a P9-hez hasonlóan dupla hátlapi kamerarendszert kap, egy-egy 12 megapixeles szenzorral, ám ezúttal a Leica közreműködése nélkül.

Várhatóan a Honor V8 is dupla hátlapi kamerával érkezik.
Várhatóan a Honor V8 is dupla hátlapi kamerával érkezik. [+]

Egy nappal a bemutató előtt több kép is kiszivárgott az eszközről, amely megörökölheti a P9 kéttónusú ledes villanóját és lézeres autofókusz rendszerét is. A fémházról természetesen nem hiányozhat a villámgyors ujjlenyomat-olvasó. A pletykák szerint a képátló 5,7 hüvelykes lehet, a felbontás 1080p-s, a rendszerchip valamelyik házi fejlesztésű HiSilicon Kirin (950/955), memóriából pedig, kiszereléstől függően, akár 4 gigabájt is kerülhet a hátlap alá.

A dupla kamerarendszerhez különleges funkciók tartozhatnak A dupla kamerarendszerhez különleges funkciók tartozhatnak
A dupla kamerarendszerhez különleges funkciók tartozhatnak [+]

A P9-hez hasonlóan a V8 marketingjének is a kamerák lehetnek a középpontjában. A fenti animált GIF állítólag az új Honor mobillal készült, és egy olyan 360-ban rögzített képet mutat, amelyet feltehetőleg utólag, az ujj mozgatásával is vissza lehet nézni. Persze nem a V8-nak van 360-ban rögzítő kamerája, hanem a felhasználónak kell körbejárnia a témát.

Azóta történt

  • Július 5-én futhat be a Honor 8

    A VR szemüveggel megtámogatott, 5,7 hüvelykes Honor V8 után jöhet a kisebb képátlóval megáldott, ám szintén dupla kamerás Honor 8.

Hirdetés