Ilyen lesz a One M8 Lollipopja

Hirdetés

Az Android Lollipop hivatalos bemutatkozása óta egyre több gyártó frissíti csúcsmodelljeit a legújabb operációs rendszerre, már az LG és a Samsung is tett lépéseket az ügyben. Úgy tűnik, hogy a HTC sem szeretne sokáig késlekedni, amit az interneten felbukkanó képernyőképek és videók is bizonyítanak.

Érdekes módon a tajvani vállalat jelentős mértékben mozdult a gyári külső felé, hiszen a 6.0-s Sense felület alkalmazásváltóján alig látható egyedi megoldás, a zárolt képernyőn megjelenő értesítések és a gyorsbeállítások pedig valóságos egyveleget alkotnak az alap verzióval. Ez persze egyáltalán nem rossz dolog, hiszen mind a Sense, mind pedig a google-ös Material Dizájn kimondottan jól néz ki.

Az Android 5.0.1 első körben az idei zászlóshajóra, a One M8-ra érkezik majd meg, méghozzá az ígéretek szerint legkésőbb jövő év február másodikáig. Hogy a többi modell mikor élvezheti majd a nyalókás update-et, azt még egyelőre nem lehet pontosan tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

    A tajvani gyártó aktuális csúcsmodelljének kistestvére egyszerűen gyönyörű, kapott egy kiváló kijelzőt, 13 megapixeles kamerát, jó hardvert, de nagyon drága lett.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés