Hirdetés

Ilyen lenne a Z Fold3 iPhone 12 dizájnnal

Laposabb oldalélekkel számol az egyik koreai forrás a következő Z Fold érkezésére. A Z Flip3 a Corningtól kaphat védőüveget.

Nem hivatalos dátumunk már van: augusztus 3-án lehet a hajlítható Samsung eszközök következő generációjának a premierje, és 27-én az értékesítés kezdete az első piacokon. A Z Fold3 lehet a főszereplő, elvégre eddig ebből a sorozatból fogyott a legtöbb minden hajlítható paneles eszközt figyelembe véve, és akad forrás, amelyik úgy hallotta: íveltebb helyett laposabb oldaléleket kap az idei változat.


A Galaxy Z Fold2 és lekerekített oldalélei [+]

Ez egyébként annyiból logikus lenne, hogy összecsukva, teljesen csapott oldalélekkel és minimális vagy zéró hézaggal a két képernyőfél között jobban elrejthetné a dizájn a Fold szétnyitható mivoltát. Mindazonáltal a kivitel már nem csak praktikus, hanem esztétikai kérdés is, ki-ki más megoldást preferálva.

A Z Fold3 laposabb kivitelben, nem hivatalos renderen
A Z Fold3 laposabb kivitelben, nem hivatalos renderen (forrás: Meeco) [+]

A Samsung nem csak hajlítható kijelzőben erős: kifejlesztette ultra thin glass, vagyis ultravékony üveg védőborítását a hajlítható megjelenítő jobb karcállóságáért, ami persze még mindig nem olyan jó, mint a feszes edzett üveg, ami épp azért karcálló, mert rideg, csak ennek mellékhatásaként könnyebben törik és csak minimálisan hajlítható. A Z Flip3-nak viszont az a Corning szállíthatja az UTG üveget, amely a több milliárd eszközt védő Gorilla Glasst gyártja, írja a SamMobile, amely 6,7"-es belső kijelzőre számít, illetve apró külsőre, amit hagyományos üveglap védhet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés