Ilyen lehet a „Blackberry Oslo”

Hirdetés

Különleges formájával és útlevélméretű paramétereivel a Blackberry tavaly emlékezeteset alkotott, és a Passportnak mi is nem egy jó tulajdonságára hívtuk fel a figyelmet. Úgy tűnik, hogy idén érkezhet a folytatás, hozzá hasonlóan négyzetes kijelzővel és érintésérzékeny fizikai klaviatúrával, amely a Blackberry Central szerint az Oslo nevet kaphatja.

A Blackberry Passport folytatása Oslo néven, június 30-án érkezhet
[+]

A fenti képen kívül némi hardveres információ is kiszivárgott, így megmaradhat a Passport 1440 x 1440 pixeles, tűéles IPS megjelenítője, a remek szoftverrel megtámogatott optikai képstabilizátor, valamint a 13 megapixeles hátlapi kameraszenzor. A rendszerchip vagy marad Snapdragon 800-as, vagy valamelyik újabb csúcskategóriás SoC kerül majd a fedél alá, erről egyelőre biztosat még nem tudni. Az akkumulátor 3450 milliamperórás lehet, az indulási rendszerverzió pedig 10.3.2-es. A Blackberry a márciusi MWC-n egyébként állítólag szűk körben már megmutatta az Oslót, a hivatalos bejelentésre mindenesetre június 30-án kerülhet sor. A készüléket a nemzetközi piacra szánják, úgyhogy számos országban felbukkanhat a termék, ha hihetünk a kéminformátoroknak.

Azóta történt

Előzmények

  • BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb

    A kanadaiak új készüléke minden eddiginél jobban ötvözi a klasszikus mobiltelefonok és az okostelefonok előnyeit, amivel nem tudni, mekkora felhasználói bázist céloznak meg.

  • Aranyba öltözik a BlackBerry Passport

    Mindössze ötven példányban kerül piacra a kanadai gyártó teljes billentyűzettel ellátott prémium modelljének aranyszínű kiadása.

  • BlackBerry Passport - okmány-iroda

    A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.

Hirdetés