Így nézhet ki a Meizu új készüléke

A Meizu a napokban elismerte, hogy a jövő szerdára meghirdetett eseményen egy új termékvonalat mutat be, a szétküldött meghívók alapján az E széria színre lépésére számíthatunk. Azon kívül, hogy az új készülék(ek)et, de legalábbis a legmasszívabb verziót nagy valószínűséggel az Exynos 8890-es lapkája hajtja, eddig nem sok minden derült ki.


[+]

A Weibon megjelenő képek viszont közelebb vihetnek a gyártó újdonságához, legalábbis állítják, hogy a közzétett, gyorstöltési képességekre koncentráló anyag a Meizu E-re vonatkozik. A leírás szerint a készülék 3100 mAs akkumulátora mCharge képességgel lesz felvértezve, ami 18 wattos teljesítményt jelent és mindössze egy óra alatt 90%-os töltöttségi szintet képes biztosítani. Az intelligens töltésvezérlés figyelembe veszi a készülék hőmérsékletét, a telep feszültségét és az idő közben fennálló adatforgalmat, így optimalizálva a töltési folyamatot.


[+]

A mellékelt képen lévő készülék meglehetősen hasonlít az eddig kiszivárgott felvételekre, ezek alapján a Meizu E teljes fém burkolatot kap, szimpla kamerát, az ujjlenyomat-olvasó pedig az előlapon található, fizikai Home gombba integrálva képzelhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés