Így nézhet ki a hajlított kijelzős BlackBerry csúszkamobil

Hirdetés

Az idei Mobile World Congress egyik legnagyobb durranása az a mindössze pár másodpercre előkerült BlackBerry készülék volt, ami a jelek szerint a Samsung Galaxy S6 edge hajlított szélű kijelzőjét kapta meg. A rajongók persze azonnal nekiálltak találgatni; mégis milyen hardver lehet az egyelőre leginkább The Slide néven emlegetett okostelefonban?


[+]

Ehhez hasonlóan fontos kérdés, hogy hogyan is nézhet majd ki a jelenleg még egyáltalán nem végleges eszköz, amire Dylan Habkirk dizájner, a BlackBerryCentral egyik alapítója adott választ. Ő Glide-nak keresztelte el az eszközt, amiről készített is pár számítógépes képet, amelyek hangsúlyozottan nem hivatalos, a BlackBerry-től származó fotók.


[+]

Az alábbi képen látható specifikációk természetesen szintén a képzelet szüleményének tekinthetők; 16 megapixeles kamera dupla ledes villanóval, 3650 mAh-s akkumulátor, sztereó hangszórópár, háttérvilágítással ellátott billentyűzet, szélein hajlított QHD érintőkijelző.


[+]

A készülék megjelenése leghamarabb a harmadik negyedévben várható.

Előzmények

  • BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb

    A kanadaiak új készüléke minden eddiginél jobban ötvözi a klasszikus mobiltelefonok és az okostelefonok előnyeit, amivel nem tudni, mekkora felhasználói bázist céloznak meg.

  • BlackBerry Passport - okmány-iroda

    A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.

  • BlackBerry Z3 - Ázsiára szabva

    Kedvező áron debütál a kanadaiak legújabb BB10-es készüléke, amelynek kijelzőméretét egyértelműen az ázsiai országok preferenciájára szabták.

  • BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít

    A kanadaiak gyönyörűen összerakott újdonsága úgy tud teljes értékű okostelefon lenni, hogy nem hiányoznak róla a fizikai gombok sem.

Hirdetés