Igencsak drága lesz az LG G4?

Amellett, hogy a Samsung két új zászlóshajója talán a vállalat legjobban sikerült készülékei, a legdrágábbak is egyben, hiszen igen költséges alkatrészekből tevődnek össze. Ezek a komponensek még az iPhone 6-on és az iPhone 6 Plus-on is túlmutatnak, nagy kérdés tehát, hogy az április 28-án bemutatásra kerülő LG G4 esetén mi a helyzet, mire fókuszálnak majd a koreaiak. Az új csúcsmodellről most az ETNews készített egy publikációt, melyben ezekre a kérdésekre is választ próbálnak keresni.


[+] LG G4 bőr hátlappal

A G4-ről valójában már szinte mindent tudunk, kezdve az 5,5 hüvelykes, QHD felbontású Quantum IPS kijelzőtől a szoftveren át 16 megapixeles hátlapi kameráig. Ezeknek az elemeknek a kifejlesztéséhez és legyártásához azonban mélyen a zsebébe kellett nyúlnia az LG-nek, és ezáltal majd a potenciális vásárlóknak is. Az SK Telecom kiszivárgott árazásai alapján a G4 825 dollárba kerül majd, ami itthon átszámítva legalább 275 ezer forintot jelent majd, ezzel pedig mind a Samsung, mind pedig az Apple csúcsmodelljének árcímkéjén túlmutat majd a masina. Az LG-től is megszólaltak egyébként a felvetésre: "az árak egyelőre még nem tisztázottak, de célunk a Samsung Galaxy S6 edge ellen versenyezni, főleg a kamera, a természetes bőr és más okok miatt is". Nem kizárt azonban, hogy több variánsban is napvilágot lát majd a G4 és csak a legdrágább kerül majd ennyibe, mindenesetre annyira nem lehet majd kedvező összegre számítani, mint a tavalyi G3 esetén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

    Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Hirdetés