Hirdetés

IFA 2023: A Honor nyitja a showt

Szeptember 1-jén, a Honor előadásával indul az idei IFA. A pletykák szerint két kinyitható kijelzős telefonnal készül a cég.

Hamarosan itt az ősz, szeptember első hetében pedig megtartásra kerül az IFA kiállítás Berlinben, melynek nyitóelőadását a Honor tartja majd szeptember 1-jén, délelőtt 10 órától. A Nyiss a holnapra című előadáson várhatóan a Kínában már bemutatott Magic V2 globális változata lesz a központban, de mellette várható egy új kagylótelefon premierje is, legalábbis erre lehet következtetni az esemény oldalán található leírásból, mely a produktivitás mellett a dizájnt és életmódot emeli ki, mint a foldable termékkategória által megváltoztatott dolgokat.


A képen a Honor Magic Vs [+]

A Honor korábban már pedzegette, hogy elkészítik saját kagylótelefonjukat, ha sikerül úgy megcsinálniuk, hogy az kitűnjön a tömegből. Erről a készülékről egyelőre semmit sem tudni, a Magic V2-ről viszont annál többet. A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 által hajtott kinyitható készülék 16 GB RAM-mal, és minimum 256 GB tárhellyel dolgozik, rajta Android 13-as rendszer a Magic UI 7.2-es felülettel. A hátlapján három kamera, köztük két 50 MP-es és egy 20 MP-es teleobjektív, kívül és belül egy-egy 16 megapixeles egységgel. A beépített akkumulátor 5000 mAh-s, van 66 wattos gyorstöltés. A külső 6,43”-es és a belső 7,92”-es OLED kijelző is 120 Hz-es és támogatják az érintőtollal történő bevitelt, a tollnak viszont hely már nem jutott a telefonban. Az ár egyelőre kérdéses a harmadik generációs kinyitható Honor kapcsán, az elődnek számító Magic Vs idén 640 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron került forgalomba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés