IFA 2017: Az MSR7-et is frissítette az Audio-Technica

Az Audio-Technica stand mindig komoly területet foglal el, és általában rengeteg érdekesség is eljut ide, aki ma vagy holnap ellátogat a berlini kiállításra, és nem idegenkedik a nyitott fejhallgatóktól mindenképpen próbálja ki az ATH-ADX5000-ret, fergetegesen szól!

Otthoni zenehallgatásra az ATH-ADX5000 egy remek társ lehet, de mobilos fronton is vannak újdonságok
Otthoni zenehallgatásra az ATH-ADX5000 egy remek társ lehet, de mobilos fronton is vannak újdonságok [+]

Ugyanakkor a mobilokkal jobban passzoló hangeszközök is megérnek egy próbát, az ATH-MSR7SE, azaz special edition, aminek membránja vadonatúj, gyémántszerű bevonatot kapott. Memóriahabos fülpárnája rendkívül kényelmes és jól izolál, a lehető legveszteségmentesebb átvitelt pedig vadonatúj, 6C-OFC, oxigénmentes kábelnek köszönheti. Limitált kiadás, 90 euróval, azaz körülbelül 27 000 forinttal fog többe kerülni a hagyományos, egyébként sem olcsó, viszont szintén remek MSR7-nél.

Már a színével is kitűnik a tömegből a különleges kiadású MSR7
Már a színével is kitűnik a tömegből a különleges kiadású MSR7 [+]

Maradva a fejhallgatóknál, az ATH-AR5BT egy szinttel lejjebb van, viszont vezeték nélkül hajtható, Bluetooth-kapcsolata nem csak az SBC és AAC kodekeket támogat, hanem a Qualcomm-féle aptX-et is. On-ear kialakítása kényelmes viseletet biztosít, frekvenciatartománya bőven túlszárnyalja az emberi hallóképességet, lítium-polimer akkumulátorának köszönhetően pedig akár 30 óráig is lehet hallgatni egy töltéssel. Meghajtója dinamikus, 45 milliméteres, kialakítása zárt. Ára 19%-os áfával számolva 200 euró, nálunk szinte biztosan 60 000 forint fölött kerül piacra.

Az in-ear vonalat három újdonság képviseli, de sajnos csak a legdrágábbat (ATH-CKR75BT, 159 eur) tudtuk kipróbálni
Az in-ear vonalat három újdonság képviseli, de sajnos csak a legdrágábbat (ATH-CKR75BT, 159 eur) tudtuk kipróbálni [+]

Az in-ear vonalon is van újdonság, az ATH-CKR75BT, ATH-CKR55BT és ATH-CKR35BT értelemszerűen helyezkedik el a gyártó palettáján, a legolcsóbb és legdrágább változat közt 100 eurós különbség van, ahogy a minőségi szint sem ugyanaz. Az aptX-szabványt az alapmodell nem tudja, eltérő hangkeltők kerültek a burkolat alá, viszont az állítások szerint mindegyik remek minőséget képvisel. Alaposabb teszt ezekről is várható a későbbiekben!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés