IFA 2015: Színes egyéniség lett az Idol 3C

Hirdetés

Talán az Alcatel készült a legtöbb új termékkel a berlini IFA kiállításra, hiszen leleplezték a Go-sorozat és a Pop-família friss modelljeit is. Ezen kívül az Idol-széria sem maradt új jövevény nélkül, hiszen bemutatkozott a 3C névre hallgató készülék, mely az Idol 3 (5.5) phablethez nagyon hasonló specifikációkkal rendelkezik. Nagy nagy különbség tehát az eszközök között, hiszen az Idol 3C is 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzőt és Android L operációs rendszert kapott, amit egy 1 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor hajt meg.


[+]

A Qualcomm Snapdragon 615 (MSM8939) chipset mellett említést érdemel a 2 GB RAM és a 16 GB-os adattároló (utóbbiból 10 GB használható fel szabadon), valamint a maximum 128 GB-os microSD bővíthetőség. Az Idol 3C sem maradt sztereó JBL előlapi hangszórók nélkül, melyek a Harman Clari-Fi technológiának köszönhetően az átlagosnál jóval jobb hangminőséget biztosítanak.


[+]

A hátlapon egy 13 megapixeles kamera foglal helyet, tartozik hozzá egy ledes villanó illetve EIS videostabilizátor is. Nem meglepő módon ez a modell is használható fejjel lefelé, és számos színben, így fehérben, pirosban, magentában és sárgában is elérhető. Az Idol 3C-ben van WiFi, GPS, FM-rádió, Bluetooth 4.1, NFC és 2900 mAh kapacitású akkumulátor. Az LTE hálózat támogatásának köszönhetően az Alcatel büszkeségével akár 150 Mbps-sel is tudunk szörfölni az interneten.

Az IFA 2015-re való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

Előzmények

Hirdetés