IFA 2015: A SoundMAGIC is képviseltette magát

Hirdetés

2005 szeptemberében jegyezték be a SoundMAGIC névre hallgató céget először Kínában, de csak jóval később jelent meg az első termékük, nálunk pedig csak 1-2 éve lehetett először hallani a márkáról, a korrekt árképzés és az átlagon felüli hangminőség fényében elég sokan vásároltak ilyen fülhallgatókat. Jelenleg az E10 és az E30 a két legnépszerűbb típus a gyártó egyik alkalmazottja szerint.

IFA 2015: A SoundMAGIC is képviseltette magát
[+]

Az elmúlt néhány hónapban egy igen kisebb áremelést vitt végig a SoundMAGIC a teljes palettáján, ezt a márka növekedő értékével és a továbbfejlesztett minőségbiztosítással indokolták meg. Az új modellek közül az ST80 és a BT20 kipróbálásra nyílt lehetőségünk, de előbbivel kapcsolatban megjegyezték, hogy még nem a végleges formájában láthatjuk és a hangja is változhat még a megjelenésig (ami még idén várható). Mindenesetre az ST80 névre hallgató vezetékes sportfülhallgató kényelmes volt, úgy tűnt, hogy az összeszerelési minőségével nincs gond, a hangja pedig hozza a középkategóriás sportfülhallgatók szintjét, egy jó árazással tehát jó számokat hozhat a cégnek.

IFA 2015: A SoundMAGIC is képviseltette magát
[+]

A BT20 a fenti képen látható, a SoundMAGIC szerint a fixen kilógó mikrofon az egyetlen megoldás, ami ezen fülhallgatók esetén tökéletesen viszi át a hangot, hiszen értelemszerűen sokkal közelebb van a szánkhoz, mint ha a fültányérok valamelyikén helyezték volna el azt. A bal oldalára vezérlőgombok, a jobb oldalára kapcsolók kerültek, a csatlakoztatás pedig pofonegyszerű (bár az NFC kimaradt belőle). Egyelőre csak a beszélgetési hangminőséget tudtuk tesztelni, ami mindkét oldalról kiváló, kíváncsian várjuk tehát a végleges változatokat.

Az IFA 2015-re való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

Azóta történt

Hirdetés