IFA 2015: Európa felé terjeszkedik a MEElectronics

Hirdetés

Több mint meglepő volt, hogy a MEElectronics, egészen pontosan a MEE audio is képviselteti magát az idei IFA kiállításon, de ha már eljöttek, akkor megtekintettük termékeiket és beszéltünk is néhány szót a gyártó egyik alkalmazottjával. Néhány évig kizárólag az Egyesült Államokat tekintették elsődleges piacuknak, eladások tekintetében ez egy darabig még minden bizonnyal így marad, de az biztos, hogy szeretnének betörni az európai piacra is.

IFA 2015: Európa felé terjeszkedik a MEElectronics
[+]

Németországban az Amazonon keresztül kezdték el forgalmazni régebbi termékeiket, de az eddigi legnépszerűbb eszközüknek számító sportfülhallgató, az M6, több mint öt éve van a piacon, így mindenképpen ráfért már a vérfrissítés. A MEE szlogenje a Music Enjoyment for Everyone, egyelőre pedig úgy tűnik, hogy ezt komolyan gondolják, hiszen rengeteg felhasználói réteget céloznak meg termékeikkel: van vezetékes és vezeték nélküli sportfülhallgatójuk, Bluetooth-fejhallgatójuk, armatúrás fülhallgatójuk és dinamikus, de felsőkategóriás in ear monitorjuk is.

IFA 2015: Európa felé terjeszkedik a MEElectronics
[+]

Az M7P névre hallgató vezetékes sportfüles sokkal kisebb, ergonomikusabb lett, mint az elődje, ráadásul a hangminősége is jelentős előrelépésen ment keresztül. A vezeték nélküli X7 már jóval nagyobb készülék, de még mindig meglepően kényelmes, az IPX4 vízállósági szabvány mellett ráadásul akár 4 órát is végig tud zenélni egyetlen feltöltéssel. A Crystal névre hallgató in-ear fülhallgatóval a női felhasználókra gondoltak elsődlegesen, a több színben elérhető eszköz kicsi, könnyű, ezeken felül pedig még az ára is kedvező lesz. Az abszolút csúcsmodelljük a fenti képeken látható Pinnacle, ami dinamikus meghajtóval rendelkezik, de érdekessége, hogy fül feletti és fül alatti kábelvezetéssel is hordható, ha pedig korrekt árat találnak neki, akkor a hangminősége is versenyképes lehet.

IFA 2015: Európa felé terjeszkedik a MEElectronics
[+]

A mobilos zenekedvelők számára jó hír, hogy az összes új MEElectronics termék képes headset funkcióra, a cserélhető kábeles eszközök esetén a legtöbb esetben kétféle (normál sztereó + headset) vezeték is lapul a dobozban. Ami az árakat illeti, nem tudunk még konkrétat, a gyártó oldalán még dollárban szerepelnek az összegek, remélhetőleg nemsokára kapunk egy részletes árlistát, állítólag minden terméküket versenyképes árszegmensbe tudják majd pozicionálni.

Az IFA 2015-re való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

Azóta történt

  • MEE audio fülhallgatók tesztje

    Három, headset funkciókkal felvértezett in-ear fülhallgató járt nálunk a MEE audio műhelyéből, akadt a listában armatúrás és dinamikus példány is.

Hirdetés