IFA 2014: Körbejártuk az Alcatel standját, megnéztük az új tabletet

A tavalyi MWC-n viszonylag nagy sikert aratott a Huawei-nél történt, GoPróval rögzített standbejárós videónk, aminek fényében úgy döntöttünk, hogy az érdekesebb helyeket idén is felvesszük efféle módon, de most zene helyett élő hangalámondással szomorítjuk el örvendeztetjük meg a kedves olvasókat.

A standon az Avicii-kooperáció kapcsán fellelhető DJ-cuccok és egyéb érdekességek mellett megtaláltuk a szintén a kiállításon bejelentett Hero 8 tabletet is, amely egy 8 hüvelykes képátlóval és 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkező prémium eszköz. Processzora egy nyolcmagos MTK 8392+, a RAM mérete 2 GB, a belső tárhely ennek nyolcszorosa, míg az akkumulátor 4060 mAh-s. A 209 x 122 x 7,3 milliméteres kiterjedésű, 310 grammos eszköz Android 4.4-et futtat, 4G-s verzióban is piacra kerül, sikere pedig árazásától függ, hiszen korrekt hardvere mellett jó minőségű készülékházával és kijelzőjével könnyedén felhívhatja magára a figyelmet. Még szeptemberben piacra kerül majd, de hogy hazánkban bevezetik-e, azt egyelőre nem tudjuk.


[+]

Ha a fórumban pozitív reakciókat kapunk, holnap más standokat is szívesen bejárunk hasonló módon, véleményünk szerint az LG és a Sony is megérne egy sétát.

Előzmények

Hirdetés