IFA 2014: Kezünkben a Gear S

Hirdetés

Bár a Gear S-ről már lehullott a lepel pár nappal az IFA előtt, a sajtó munkatársai most próbálhatták ki élőben az elődökhöz képest igen sokat fejlődött okosórát, amely Tizen operációs rendszert használ, viszont már telefon nélkül is teljes értékű eszköz, hiszen SIM kártya is beletehető, van benne GPS, illetve képes WiFi-re is csatlakozni. És hát természetesen a 2 inches, hajlított Super AMOLED kijelzőről sem feledkezhetünk meg, amely tapasztalataink szerint igen jó képet biztosít.

Magáról az óráról és annak hardveréről már mindent lehetett tudni az IFA előtt is. Azonban nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy élőben milyen a kütyü, főleg a mérete miatt. A Gear S az elődökhöz képest jóval kecsesebb, a hajlított kijelző miatt jobban simul a kézre, nincs az az érzése az embernek, hogy egy kistévét csatolt a csuklójára, ugyanakkor meglehetősen széles az eszköz, főleg a szíj tűnik az indokoltnál jóval vaskosabbnak.


[+]

Azért persze a Gear S kapcsán is szolgált meglepetéssel a Samsung, ugyanis az eddigi színváltozatok mellett megtekinthető volt a Swarovski kristályokkal díszített variáns is, amely - mondjuk finoman - ökölcsapás a szemnek.

Az IFA 2013-ra való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés