Hirdetés

Hűsítő ajánlat az iQOO-tól

A nyári hónapokban jól jöhet az iQOO Cooler Back Clip 2 Pro nevű univerzális hűtőegysége.

Az iQOO Cooler Back Clip 2 Pro egy nagy teljesítményű, univerzális hűtőegység, amit bármilyen okostelefonra ráeszkábálhatunk, ha túl forróvá válna a hangulat. A Halo Extreme Wind RGB LED világítással felszerelt kiegészítő 27 wattos teljesítményt nyújt, a hétlapátos, 5200 RPM fordulatszámú, 2,4 FCM/perc légszállítású ventilátort 2000 mm2-es hűtőchip, 3320 mm2-es rézlemez és 29150 mm2-es hőelvezető lemez egészíti ki. Meg valószínűleg még néhány egyéb komponens, amit nem kötöttek az orrunkra...

A hűtő Type-C kábellel csatlakozik a készülékhez, ami így ugye el is foglalja a töltőportot, viszont az eszközön található még egy Type-C csatlakozó, amivel a hűtő használata közben is tölthetjük a telefont. A Cooler Clip elvileg "0 fokra képes hűteni a készüléket 55 másodperc alatt 25 fokos külső hőmérséklet mellett terhelés nélkül, maximum fokozaton pedig -7 fokra két perc alatt".

Ezt nyilván úgy kell érteni, hogy az érintkezési felületen a hátlap hőmérséklete csökkenhet 0 vagy akár -7 fokra, ami egy peltier elem használatával mondjuk elképzelhető, de azért mi ráküldenénk egy lézeres hőmérőt, mielőtt készpénznek vesszük, biztos, ami biztos. Mindenesetre masszív hűtőteljesítménnyel számolhatunk, a kasszánál pedig 11 ezer forintnak megfelelő jüannal, amibe az iQOO Cooler Clip 2 Pro kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IQOO

Azóta történt

Hirdetés