HTC Opera UL – a Facebook mobil?

Hirdetés

A Pocket-lint értesülései szerint a HTC és a Facebook rövidesen egy újabb közösségi mobillal rukkolhat elő, mely a fejlett műszaki paraméterei révén jóval népszerűbbé válhat, mint a ChaCha. Az Android 4.1.1 Jelly Bean alapokon nyugvó HTC Opera UL pár hete már felbukkant egy tesztadatbázisban „operaul” néven, ám azóta kiderült, hogy a végleges változat kissé eltérően írt márkajelzést visel majd. A tajvani gyártó második közösségi OEM mobilja tehát az előzetes információk szerint 720 x 1280 képpontos HD kijelzőt, 1,4 GHz-es két- vagy négymagos processzort, valamint Adreno 305 grafikus gyorsítót kapott. A spekulációkat persze érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezetője szeptemberben ismét megcáfolta, hogy cége újabb saját készüléket szeretne.

Azóta történt

  • A Facebook kezébe kerül a WhatsApp?

    A világ legnagyobb közösségi oldala a világ legnépszerűbb üzenetkezelő rendszerének felvásárlását tervezi.

  • Opera Ice – WebKit alapokon

    Android és iOS platformokra szánt teljes értékű böngészővel készül az Opera Software.

  • HTC First – Facebook mobil?

    Sajtóképen is látható a tajvani gyártó és a világ legnépszerűbb közösségi oldala által holnap leleplezésre kerülő új okostelefon.

  • Újabb képen a HTC Home

    A Facebook ma estére időzített bejelentése előtt már a közösségi oldal elérésére kiélezett készülék kezelőfelülete is kiszivárgott.

Előzmények

Hirdetés