HTC Butterfly 2 képek szivárogtak ki

A napokban számos fotó látott napvilágot a HTC hamarosan érkező csúcsmodelljéről, a Butterfly 2-ről, a szivárogtatás az @upleaks Twitter oldalának köszönhető. A készülék a japán piacon elérhető Butterfly J ázsiai csendes-óceáni térségbe szánt változata.

A képek tökéletesen leleplezik a masina formavilágát, mely egy az egyben az előbb említett HTC modellre hasonlít, és ugyanúgy fehér, piros és kék színben lesz elérhető.

A leírásból egyébként kiderül, hogy a tajvaniak újdonsága IP57 védettséget kap, a JBL LiveStage-el ellátott sztereó előlapi hangszórók pedig szintén a repertoár részét képezik. A Butterfly 2 a hírek szerint 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel, Snapdragon 801 lapkakészlettel, 2 GB rendszermemóriával és microSD kártyával bővíthető 32 GB-os belső tárhellyel érkezhet. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerre építkező szerkezet 4G/LTE támogatása, valamint a 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerája is borítékolható, várható érkezésének időpontjáról azonban még nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés