Törhetetlen kijelző, verhetetlen teljesítmény: ez a HONOR Magic6 Lite!

Az okostelefonunk mindig valahol ott lapul a tenyerünkben, a zsebünkben vagy a táskánkban. Pont emiatt tud nagyon frusztráló lenni, ha valami miatt megsérül. Nos, ez az, ami a HONOR Magic6 Lite-tal aligha történhet meg!

A HONOR Magic6 Lite képernyőjének védelmét a vállalat saját fejlesztésű, úgynevezett Ultra-Bounce Anti-Drop Display technológiája biztosítja, ami elnyerte a svájci SGS ötcsillagos minősítését. Különlegessége azonban, hogy nemcsak az ütődésektől, esésektől és ilyen jellegű, mechanikai sérülésektől védi a kijelzőt, hanem ezzel párhuzamosan szemkímélő funkciókkal óvja a felhasználók szemét. Ráadásul maga a kijelző is impozáns, így a strapabíróság nem megy a látvány kárára – vagy fordítva.


[+]

A 6,78”-es, ívelt AMOLED kijelző 429 PPI-s pixelsűrűséggel és 2652x1200-as felbontással nyújt bámulatos látványvilágot. A minőségi kialakítás része nem csak a szuper vizuális élmény, hanem az ütésálló anyagok használata is, amik lecsökkentik a repedések vagy a törés kockázatát. A szemkímélő funkciók egyik fontos része az 1920Hz-es PWM fénytompító technológia, ami csökkenti a zavaró vibrálás mennyiségét. Emellett a készülék elnyerte a TÜV Rheinland alacsony kékfénykibocsátási minősítését, ami azt jelenti, hogy a használat közben ebből a káros fénytípusból minimális jut a fogyasztók szemébe. Mindez kifejezetten jó napjainkban, amikor mindenki rengeteg időt tölt a képernyője előtt.


[+]

Ennek a csomagnak az egyik lelke pedig az 5300mAh-s akkumulátor, ami egész napos használatot biztosít. Így bárhova is megyünk és bármire is használjunk készülékünket – legyen az munka, tanulás vagy kikapcsolódás –, biztosak lehetünk abban, hogy üzemelni fog. Bírja a strapát, ráadásul egy töltéssel hosszú órákat tölthetünk el vele anélkül, hogy töltőt kellene találnunk. Ha pedig le is merülne, akkor a kompatibilis töltőkkel szinte azonnal használható szintre lehet tölteni.

A HONOR a Magic6 Lite által az elegáns formatervezést, a kényelmes használatot, a robosztus strapabíróságot és a szuper élményt ötvözi, ahol a hétköznapi használat gyakorlatiassága találkozik a stílusos esztétikával. A HONOR Magic6 Lite épp ezért remek választás minden használatra, ugyanis ezen prémium funkcióit kedvező áron kínálja!

További információk a HONOR hivatalos honlapján olvashatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor