Hivatalos videón az új kétkijelzős okostelefon

Hirdetés

A YotaPhone valami merőben mást hozott el a mobilpiacra, a YotaPhone 2 pedig tökéletesítette a két kijelzős okostelefon koncepcióját, amelynek az előnye abban rejlett, hogy a hátlapi e-ink megjelenítő a telep minimális fogyasztásával tudta kijelezni az időt, az időjárást, az értesítéseket, vagy amit akartunk, hiszen a panel csak képfrissítéskor használja a telepet. Az Oukitel is ezt az előnyt kívánja kihasználni a pár napja leleplezett, azonban még bőven a piacra kerülés előtt álló U6 okostelefonnal.

Egyelőre annyit árult el a gyártó a mobilról, hogy az előlapjára öthüvelykes, 720 x 1280 pixeles megjelenítő, a hátlapjára pedig 540 x 960 pixeles e-ink panel kerül, 4,7 hüvelykes képátlóval. Az egyelőre még nem egyértelmű, hogy melyik SoC hajtja majd a piacra szánt változatot, és a gyártás is csak augusztusban kezdődik, a NeoWin ugyanakkor megemlítette már a tízmagos MediaTek Helio X20-at (MT6797) az egyik lehetséges befutóként.

Azóta történt

Előzmények

  • Két kijelzővel érkezik az Umi Zero 2

    Az Umi Zero folytatásáról túl sok mindent még nem közölt a feltörekvő gyártó, az viszont jól látszik az első hivatalos képeken, hogy az inspiráció forrása az orosz Yotaphone.

  • Két utódja is lehet a YotaPhone 2-nek

    A tavalyi évben jelent meg a YotaPhone 2, ahogy az lenni szokott, már pletykálnak az utódairól, minden valószínűség szerint érkezik egy olcsóbb és egy drágább modell is a helyére.

  • YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom

    Teljesen egyedi és roppant ötletes volt az előző Yotaphone is, de akadtak bőven hibái. A második generáció rengeteget javult, de még mindig nem tökéletes.

Hirdetés