Három új ZTE V3 változat mutatkozott be

Kínában három új készülékről rántotta le a leplet a ZTE, piacra került ugyanis a V3 Youth, a V3 Energy és a V3 Extreme, amiknek különlegessége, hogy a más-más árazás ellenére mindegyik kapott ujjlenyomat-leolvasó szenzort.

Specifikációk terén nincs nagyobb különbség a három mobil között, a hálózati támogatás, a tartozékkínálat és néhány extra szolgáltatás az, amiben eltérnek egymástól. A V-sorozat újdonságai 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel rendelkeznek, a gépek szíve pedig a 64 bites Qualcomm Snapdragon 615 chipset. A 2 GB RAM mellett a microSD kártyával bővíthető 16 GB-os adattároló és a 3000 mAh kapacitású akkumulátor emelhető ki.

A phabletek 13 megapixeles, f/2.2 rekeszértékű hátlapi, és 5 megapixel felbontású előlapi kamerát kaptak, mindegyiken a Nubia 3.0 felülettel ellátott Android 5.1 Lollipop operációs rendszer fut. A fém házba csomagolt, 160 gramm tömegű eszközök 8,55 milliméter vékonyak, a két SIM kezelését pedig a mostanság egyre közkedveltebb módon oldották meg: a microSD foglalatba lehet a második kártyát helyezni.

A V3 Youth mindkét SIM foglalata támogatja a 4G/LTE hálózatokat, szürke színben érhető el és 999 jüanba, vagyis 45 ezer forintba kerül, a V3 Energy ára 1299 jüan, azaz 60 ezer forint, míg a speciális tartozékokkal ellátott V3 Extreme 1499 jüant, vagyis 69 ezer forintot kóstál. Európai értékesítésről egyelőre nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés