Hirdetés

Három új készülékkel teljes a Gionee portfóliója

A Gionee eddig összesen nyolc, alternatív képaránnyal bíró készüléket mutatott be idén, többek között a 24 karátos arany berakásokkal és borjúbőr hátlappal bíró Gionee M7 Plust. A gyártó felső kategóriás eszközei nem nagyon jutnak el hozzánk, a B20 általában hiányzik, viszont a prémium modelleken kívül számos készülék kerül az európai piacra valamilyen, errefelé ismertebb brand alatt. A Gionee M7-et, M7 Powert, valamint az S11 és S11s-t most három új, alapvetően középkategóriás eszköz követi, trendi, 18:9-es képaránnyal.

Gionee F6
Gionee F6 [+]

A Gionee F6 az F11-hez hasonló kialakítást és dizájnt kapott a Snapdragon 430-as szett köré, amelyhez 3 GB rendszermemória és 32 GB bővíthető tárhely jár. A kijelző 5,7 hüvelykes, 1440 x 720 pixel felbontású, jutott jack csatlakozó,hátlapi ujjlenyomat-olvasó és dupla kamerarendszer, amely egy 13 és egy 2 megapixeles szenzorból áll, míg az előlapon 8 megapixellel készülhetnek a szelfik. Az energiaellátást a 2970 mAh-s telep biztosítja, gyorstöltésről nem tudunk, a csatlakozó viszont hagyományos microUSB. A 7.1-es rendszerrel bemutatott készülék mindössze nettó 51 ezer forintos kezdőáron kerül forgalomba.

Gionee F205
Gionee F205 [+]

A Gionee F205 a MediaTek legfrissebb, alsó-középkategóriás lapkakészletét integrálja. Az MT6739 idén szeptemberben került bemutatásra, ami támogatja a 2:1-es képarányt, egyébként pedig nyolc, maximum 1,5 GHz-es Cortex A53-as magot integrál PowerVR GPU mellett. A kijelző kisebb, 5,45 hüvelyk, a felbontása és a képarány viszont megegyezik az F6 paramétereivel. Az Android 7.1 alap a Gionee-nál, az akksi minimálisan kisebb (2670 mAh), memóriából viszont csak 2/16 GB jutott, viszont lehet kapni pirosban, ezüst antennakilépésekkel, ami egészen mutatónak tűnik a képen. Kamerákból hátul egy 8, elöl egy 5 megapixeles egység áll rendelkezésre nettó 40 ezer forintért.

Gionee Steel 3
Gionee Steel 3 [+]

A Gionee Steel 3 sem a kiemelkedő specifikációval hívja fel magára a figyelmet, hanem a különlegesen texturált fém hátlappal. A multimédiás hangszóró és a 8 megapixeles hátlapi (egyébként az előlapi is ennyit tud) kamera tükörsima felülete erős kontrasztot ad az anyagában mintázott hátlappal. A Snapdragon 425-ös lapka 3 GB operatív memóriával dolgozik, tárhelyből pedig 32 GB jár, viszont bővíthető. Az 5,5 hüvelykes panel felbontása itt sem haladja meg a HD+-t, a hangszóró viszont a Gionee állítása szerint megnyerő, konkrétan egy AAC 1511-es. 7.1-es Android jár, az akkumulátor 4000 mAh, az ára pedig nettó 55 ezer forint.

Azóta történt

  • Visszatért a csődből a Gionee

    Másfél év pihenő után, mintha mi sem történt volna hozott egy új készüléket az egykor magyar piacon is szereplő, kínai gyártó.

Előzmények

Hirdetés