Hamarosan újabb hagyományos kialakítású strapamobil érkezhet

Hirdetés

A napokban mutatkozott be a Samsung Xcover 3, a vállalat víz- és ütésálló okostelefonja, a pletykák szerint pedig az idei csúcskészülékből is hamarosan készülhet egy ellenállóbb változat. Ezzel viszont nem lenne vége a sornak, hiszen a hírek szerint a koreaiak egy hagyományos kialakítású mobilon is dolgoznak.

Az Xcover termékcsalád ugyanis kétfelé válhatna, az okosabb modellek mellett ugyanis a nyomógombos kialakítást követő szerkezetek is megjelenhetnek, melynek első tagja a B550 Xcover 3 lenne. A szóbeszédek szerint a masina egy 2,4 hüvelykes, 240 x 320 pixel felbontású kijelzőt kap, a belső erőforrást pedig egy SC7703A processzor és 128 MB-nyi RAM biztosítja, a belső tárhely mérete pedig szintén 128 GB lesz. A készülék az IP67 védettség mellett az ütésekkel szemben is ellenálló lehet. Az 1300 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott B550-ben az előbbieken kívül 3 megapixeles kamerát, microSD foglalatot, FM-rádiót és Bluetooth találunk még. A megjelenés valamikor a második negyedév során lehet esedékes, méghozzá 99 eurós, azaz nettó 30 ezer forintos áron.

Előzmények

  • Itt a Samsung Xcover 3

    Bemutatkozott a Samsung ütés- és porálló készüléke, a terméksorozat két év után frissül, bár a kijelző tekintetében nem történt lényeges fejlődés.

  • 120 ezer tizenes Samsung mobil fogyott eddig Ázsiában

    Indiában és Bangadesben volt érdeklődés a Samsung Tizen OS köré épített okostelefonja itánt, a belépőszintű mobilból több, mint százezer darab fogyott.

  • Nem fogy jól a tizenes Samsung mobil

    Nemrég startolt el a Samsung Z1 Indiában, azonban a Tizen OS-t futtató okostelefonra eddig nem vevő a világ második legnagyobb mobilpiacának vásárlórétege.

Hirdetés