Hamarosan landol az új Droid. A betonon

Gyakorlatilag már tényként lehet kezelni a hírt: jövő hét kedden két új Motorola Droid készülék érkezik az amerikai Verizon szolgáltatóhoz, amely különösen jó kapcsolatot ápol a Google-től a Lenovo kötelékébe került, patinás gyártóval. Mindez azért hírérték az Egyesült Államokon kívül, mert a tavalyi, kezdetben csak a Verizonnál kapható Droid Turbo Moto Maxx néven máshol is piacra került, és ez alighanem a folytatás esetében is így lesz.

Arról már múlt héten hallani lehetett pletykákat, hogy a Droid Turbo 2, avagy Motorola X Force valamiféle törésálló megjelenítőt kaphat (és/vagy biztosítást, amely a véletlen képernyőbetörést fedezi). Arról is lehetett olvasni, hogy a QHD-s készülék megjelenítője 5,5 hüvelykesre nő, amelyet a Snapdragon 810 hajthat meg 3 gigabájt RAM-mal, a tápellátásért pedig 3760 milliamperórás akkumulátor felelhet. A tippek szerint bemutatkozik a Moto X Play verizonos variánsa is.

Előzmények

  • Ütésálló Droid érkezhet

    A verizonos Droid Turbo 2, amely másutt Motorola X Force néven bukkanhat fel, állítólag törésálló megjelenítőt kap. Október 27-ben a Droid Maxx 2 is bemutatkozhat.

  • Motorola Moto X Play - újra játékban

    A patinás, de hányattatott sorsú Motorola új esélyt kap a Lenovótól, addig is a Moto X frissítésével megszületett két modell közül a kisebbiket tesztelhettük.

  • Motorola Moto X (2014) - elbocsátó, szép üzenet

    Anyaghasználat, hardver, kijelző, szoftver - minden téren előrelépett a 2014-es Moto X az elődjéhez képest, és immáron Lollipop alatt futnak az eszköz különleges extrái.

  • Google Nexus 6 by Motorola

    Rövid bemutató a Google új Nexus családjába tartozó okostelefonjáról, melyet ezúttal a Motorola gyárt.

Hirdetés