Hamarosan jöhet a Zenpad Z8

Holnap kezdődik Tajvanban a Computex kiállítás, nem véletlen, hogy az Asus igyekszik kihasználni majd a hazai pálya előnyeit, és akár több érdekes termékre is számíthatunk a vállalattól. Ilyen lehet egy táblagép, ami várhatóan Zenpad Z8 néven kerülhet forgalomba, már ha lehet hinni Evan Blassnek, az @evleaks informátorának, aki ugyan ha nem is tévedhetetlen, mégis kevés alkalommal lő mellé.

Az Asus újdonságának lelke a hírek szerint a Snapdragon 650 chipset lesz, amiben hatmagos processzor dolgozik. Ennek a lapkának kell elboldogulnia a 8 hüvelykes, 2048 x 1536 pixel felbontású kijelzővel, ebben pedig 2 gigabájt RAM segít majd, az adatokat a 16 gigabájtos tárolóegységre, vagy pedig a microSD-re menthetjük. A táblagéppel kamerázók örömüket lelhetik a 8 megapixeles hátlapi fényképezőben, önarcképet pedig az 1,8 megapixeles szenzorral lehet lőni. Az árról és a piacra kerülés időpontjáról még nem lehet tudni, az viszont valószínűsíthető, hogy a fenti kép alapján a készülék az amerikai Verizon szolgáltatónál kapható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS ZenPad 8.0 (Z380C) - nincs nyugalma

    A tavalyi MeMO Padok sikerére építkező nyolchüvelykes táblagép látogatott el hozzánk cserélhető hátlappal és új generációs Intel lapkakészlettel, ám valami, valahol félrement a minőségkontroll során.

  • Asus Zenpad 10 Z300CL - zen-e füleimnek?

    A Zenfone-ok után megjöttek a ZenPad névre keresztelt tabletek is a tajvani gyártótól, a legnagyobb, legerősebb modellt próbáltuk ki spéci billentyűzettel.

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.

Hirdetés