Galaxy blog: Ilyen lesz az Xcover 2?

A Samsung tavaly mutatta be az IP67 minősítéssel rendelkező okostelefonját: a Galaxy Xcover az Androidot futtató strapatelefonok nem túl népes táborát erősítette. A közel egy éve megjelenő modell hamarosan utódot kap, és bár a Galaxy Xcover 2 legtöbb részletét egyelőre homály fedi, nemrég egy jókora információcsomag érkezett.

130,5 x 67,7 x 11,9 milliméteres dimenziókkal és 148 grammos tömeggel rendelkező mobil ismét erős műanyagborítást kapott, a strapabírás pontos mértéke egyelőre nem ismert. Az előlapon egy 4 hüvelykes képátlójú TFT-LCD panel csücsül, melynek felbontása 480 x 800 képpontos. A hátlapi kamera 5 megapixeles, a kijelző felett üldögélő másodlagos fényképező 0,3 megapixeles.

A hardveres képességekről nem sokat lehet tudni, egyelőre a 4 GB kapacitású belső tárhely és a microSD-alapú bővíthetőség látszik biztosnak. A Jelly Beant futtató telefon adatkommunikációs szempontból átlagosnak tűnik, a szokásos WiFi (802.11a/b/g/n), Bluetooth (4.0) és GPS trió mellé 21 Mbps letöltési sebességű HSDPA és 5,76 Mbps feltöltési sebességű HSUPA jár. Az akkumulátor kapacitása 1700 mAh.

A telefon két kivitelben lesz kapható, a fenti képen is látható szürke modell mellett egy piros-fekete is piacra kerül majd. Értesüléseink alapján a Galaxy Xcover a február végén startoló Mobile World Congress rendezvényen kerül majd kiállításra.

Azóta történt

Előzmények