Galaxy blog: Galaxy S5 LTE-A speciális hátlappal

A Samsung alig néhány napja mutatta be a Galaxy S5 LTE-A készüléket, a modellből máris napvilágot látott egy speciális kiadás. A dél-koreai KT szolgáltató kínálatában ugyanis egy átdogozott variáns is megjelent, mely az eddig megszokott hátlapi mintázatot egy újfajta motívumra cserélte.

Maga a készülék igencsak izmos, ami nem is csoda, hiszen az egyébként is előremutató Galaxy S5 felturbózott változatáról van szó. Többek között egy Snapdragon 805 lapkakészlet, 3 GB RAM, WQHD (2560 x 1440 képpontos) felbontású, 5,1 hüvelykes képátlójú Super AMOLED kijelző, IP67 minősítés és Android 4.4 jellemzik a készüléket, természetesen a TouchWiz legújabb verziójával felvértezve. Az újdonság egyelőre csak Dél-Koreában kerül piacra, az esetleges magyarországi premierről és árról egyelőre nincs információnk.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények

  • Galaxy S5 LTE-A – csak Koreában

    A Samsung egyelőre nem tervezi a QHD kijelzővel és Snapdragon 805 processzorral szerelt Galaxy S5 variáns nemzetközi kiadását.

  • Bemutatkozott a Galaxy S5 LTE-A

    Dél-Koreában mutatkozott be a Galaxy S5 Snapdragon 805 processzorral, QHD kijelzővel és 225 megabites LTE-A modemmel szerelt változata.