Galaxy blog: Galaxy Note beharangozó érkezett

Minden jel arra utal, hogy a legújabb Galaxy Note készülékről idén is a berlini IFA szakkiállítás során megrendezésre kerülő sajtótájékoztató során rántja le a leplet a Samsung. A szeptember 3-án érkező újdonság mellé most egy kedvcsináló videót kaptunk, mely a kézírás fontosságáról és az S Pen kapacitív stylusról szól, magáról az eszközről viszont nem tudtunk meg semmi újat.

Ám mint azt az elmúlt években megszokhattuk, idén is rengeteg pletyka övezi a legújabb Galaxy Note készüléket, melyek alapján már a megjelenés előtt hetekkel szinte mindent tudni lehet a készülékről - már ha az ember hisz nekik. A hardveres témájú szóbeszédek egyébként valószerűek, ezek alapján a QHD felbontású panel mellé modelltől függően egy Exynos 5433 vagy egy Snapdragon 805 lapkát kapunk, 3 GB RAM társaságában. Érdekesebb viszont az érintésérzékeny oldalsó keretről szóló hír, melyet fotók készítéséhez lehet majd használni, legalábbis állítólag.

Hamarosan viszont véget ér a találgatás, a berlini sajtótájékoztató alig több, mint egy héttel van előttünk, hamarosan tehát mindent titokra fény derül. Az IFA kiállításon a Mobilarena stábja is részt vesz majd, így első kézből tudunk majd beszámolni az újdonságokról.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Előzmények